Sfaturi utile | 5 motive sa comenzi sesiunea love story inainte de nunta
 

Poate ca aveti dubii daca se merita sa organizati sesiunea love story inainte de nunta, caci e nevoie de timp, efort si costuri suplimentare. Credeti-ne, merita, si noi vom explica de ce! Iata 5 motive pentru un love story inainte de nunta:1. Cel mai important si de pret motiv este faptul ca va fi o repetitie generala a sedintelor foto de nunta. Daca nu sunteti modele profesionale, atunci, cu siguranta, sunteti pentru prima data in fata camerei unui fotograf profesionist, apar intrebari despre cum sa stai mai bine, ce sa faci cu mainile, in ce parte sa te uiti... Love story va ofera o experienta fara de pret in fata camerei.

2. Sa faceti cunostinta mai aproape cu fotograful si sa va obisnuiti cu camera. Cu fotograful de nunta va trebui sa petreceti toata ziua nuntii, deaceea este foarte important sa va simtiti confortabil cu el, si sa va intelegeci reciproc.3. Sesiunea love story va ajuta sa va convingeti ca nu ati facut greseala in alegerea fotografului de nunta, si ca intr-adevar va aranjeaza.

4. Veti putea utiliza fotografile pentru decorarea salii, aranjarea invitatiilor sau pentru a prezenta oaspetilor un slide-show frumos.5. Albumul de familie se va umple cu o serie de fotografii frumoase. Nu intotdeauna in ziua nuntii poti acorda mult timp pentru plimbare, in timp ce love story poate sa dureze chear si toata ziua si sa te stradui sa redai la maxim perfectiunea sentimentelor voastre.

Scenarii pentru filmarile love story pot fi diferite:

- povestea cunostintei voastre;
- filmari tematice (mai ales daca planificati o nunta tematica);
- in stil de plimbare (optiunea cea mai raspindita).Dupa ce v-ati decis cu scenariu sesiunii, puteti alege locul potrivit. Acesta poate fi locuri memorabile pentru amandoi sau locuri pitoresti ale naturii, in ce e bogata Moldova noastra sau interioare interesante ale cafenelelor, hotelelor, muzeelor, etc. Iar noi, la randul nostru, cu mare placere va vom ajuta sa faceti sesiunea love story speciala si memorabila!