ARTICLES:

- на русском -

11 SFATURI CUM SA ALEGI UN FOTOGRAF BUN IN MOLDOVA

Atunci cind in viata Dumneavoastra se planifica un eveniment important precum nunta, desigur, cu totii ne dorim ca totul sa mearga exact asa cum ne-am imaginat.

Ce trebuie sa stiti pentru a alege un fotograf de nunta in Moldova? Pentru a fi sigur in calitatea pozelor de la nunta Dvs, va oferim 11 sfaturi utile.

- READ MORE -

FILMARI VIDEO: LA CE SA ATRAGETI ATENTIA

Un film de nunta bun - nu este doar o mare oportunitate de a va incerca in rolul actorilor, dar, de asemenea, o poveste a unei noi familii tinere, care cu placere veti privi momentele fericite pe care le veti salva pentru copiii și nepoții. Din acest motiv, este important sa incredintati filmarile video profesionistilor din domeniu.

- READ MORE -

5 MOTIVE PENTRU SESIUNEA LOVE STORY INAINTE DE NUNTA

Poate ca aveti dubii daca se merita sa organizati sesiunea love story inainte de nunta, caci e nevoie de timp, efort si costuri suplimentare. Iata 5 motive pentru un love story inainte de nunta.

- READ MORE -

IDEI PENTRU DECORATIUNEA SEDINTELOR FOTO

Ne place cand e frumos, deaceea noi va oferim serviciu decor sedinte foto. Decorarea unei sedinte foto de nunta este planificata din timp si este, de obicei, in concordanta cu stilul general al nuntii.

- READ MORE -